Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Acum 5 ani se definitiva Alianța USR PLUS.

Îmi amintesc cât de profund credeam în acel „împreună” pentru o cauză, fără a-mi imagina nici măcar în colțul minții că o gașcă poate deturna tot parcursul. E dureros să scriu, în acel proiect am investit speranțe și multă muncă iar plecarea unor noi figuri din USR, nu îmi dă nicio bucurie, ci o nouă retrăire a tuturor momentelor dureroase în care „gașca” a sacrificat, pentru propriile interese, spiritul și sufletul pe care îl puneau zeci de mii de oameni acolo. 
Au obținut în schimb securizarea locurilor pe liste pentru Barna și Botoș, alături de Tomac. 

Azi, Vlad Gheorghe, penultimul europarlamentar rămas în USR, își dă demisia.

Grupul USR înregistrează astfel un record trist: din cei 8 europarlamentari, mai are doar unul singur și acela fără CV și fără vreo realizare notabilă. 

Nu mă bucur, din contră îmi pare rău pentru cei câțiva oameni buni care au mai rămas în USR, blocați acolo pentru a-și duce mandate la final sau pentru că nu mai aveau puterea de a construi altceva de la zero. Poate, odată, vor reuși să îndrepte lucrurile. Eu nu mai aveam această speranță și pierdusem deja mult prea mult timp în certuri interne, timp pe care îl puteam toți investi în proiectele pentru oameni.  

Am pus si eu punct în 2022 și am mers mai departe pentru proiecte, cauze, principii și valori în care cred. Voi sacrifica mereu timp, însă nu pentru persoane, pentru X sau Y ci pentru cauze care să ne facă viața mai bună în România. Acesta este reperul meu. 

Trimite prietenilor