Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Echipa mea​

Un deputat nu este un singur om, este o echipă.

Schimbăm românia doar în echipă

Echipa mea este coloana vertebrală a mandatului meu parlamentar. Am nevoie de comunicare deschisă pentru a mă conecta cu comunitatea. Toate proiectele mele și toată activitatea mea ajung la oameni doar dacă sunt puse în lumina reflectoarelor în mediul online sau promovate prin mijloace clasice. Studiul legislației, argumentarea și scrierea proiectelor de lege sunt esențiale pentru a avea legi coerente și corecte. Iar pentru a aduce la aceeași masă actori importanți, specialiști și societatea civilă am nevoie de cineva care organizează lucrurile ca la carte. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipng elit sed dllpora eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua at renean sed alorty off adipiscing diam donec lory dacilisi nullam vehicula ipsum a arcu cursus vitae congue sit amet est placerat in egestas pharetra sit amet aliqua. Amet massa vitae tortor condimentum lacinia quis. Est placerat in egestas alot erat imperdiet sed euismod. maecenas ultricies mi eget mauris. faucibus purus in massa tempor nec feugiat nisl pretium fusce.

Alexandra Chirilă

"

Juridic

Alexandra Chirilă

În urma absolvirii Facultății de Drept a Universității din București, a Masterului de Drept Internațional Public și a Cursurilor Specialiștilor în Drept Internațional Umanitar și al Refugiaților, implementate de Institutul Internațional de Drept Umanitar din Sanremo și Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, Alexandra susține activitatea parlamentară prin elaborarea propunerilor legislative și prin analiza juridică a proiectelor de pe ordinea de zi a ședințelor comisiilor sau ale plenului Camerei Deputaților.

De asemenea, valorificând aptitudinile dobândite în urma vastei experiențe de voluntariat, Alexandra contribuie și prin coordonarea activităților administrative și de relaționare cu diferite entități publice sau private, pentru și în numele cabinetului parlamentar.

Melany Pasca

Juridic

Melany Pașca

Melany este absolventă de drept englez și francez la University of Birmingham (UK) și Panthéon-Assas (FR) și actualmente masterandă în dreptul și guvernanța afacerilor europene și internaționale în cadrul Panthéon-Sorbonne (FR) și Universității din București (RO).

Melany contribuie cu experiența și perspectiva sa internațională la elaborarea propunerilor legislative, principalele vizând reforma în domeniul actelor de identitate și garantarea dreptului la întreruperi de sarcină în siguranță.

Ioana-Alexandra Blaga

Social media și graphic design

Ioana-Alexandra Blaga

Ioana-Alexandra Blaga (sau Lexa) are un parcurs profesional împărțit între comunicare, politică și antreprenoriat. A absolvit Facultatea de Engleză și Studii Americane la Viena, iar începând din 2021, a lucrat în domeniul comunicării, inițial fiind consilieră a secretarului de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Guvernului României.

Experiența ei din acest domeniu s-a diversificat ulterior, colaborând cu mai mulți parlamentari din cadrul USR PLUS. În anul 2022, a decis să fondeze firma de publicitate ABComms Agency, intrând în lumea antreprenoriatului. În aceeași perioadă, a preluat coordonarea comunicării publice a grupului de parlamentari REPER, gestionând relația cu presa, prezența online, designul grafic și editarea video.

La mine în echipă, Lexa se ocupă în principal de gestionarea canalelor de social media, designul grafic și editarea video, contribuind astfel la promovarea activității mele în mediul online. Este pasionată de comunicare și se dedică cu entuziasm fiecărei provocări pe care o întâlnesc în activitatea mea de parlamentar.

Adelina Cristescu

Organizare și suport comunicare Voluntar

Adelina Cristescu

Adelina a absolvit Relații Economice Internaționale în cadrul Academiei de Studii Economice București.

Încă din facultate a făcut voluntariat, construind proiecte și echipe de la zero. Din 2018 s-a alăturat Partidului PLUS în calitate de coordonator de campanii electorale în Ilfov, unde a avut provocarea de a face din haosul care poate fi o campanie electorală un proces cât mai lin și eficient.

În prezent este analist de date în domeniul bancar, transformând datele în direcții de dezvoltare pentru business-ul tău.

În echipa mea, Adelina îmbină latura analitică și organizată cu interesul pentru politică și mesaje care ajung la oameni. Urmărește zilnic media și este mereu în căutarea unghiului potrivit și a mijloacelor prin care ne putem îndeplini țelul de a îmbunătăți viața oamenilor prin politică.

Raluca Grigore

SUPORT ORGANIZARE ȘI COORDONARE VOLUNTAR

Raluca Grigore

Raluca Grigore coordonează divizia de programe a Impact Hub Bucharest în misiunea sa de a dezvolta ecosistemul antreprenorial prin programe educaționale.

Anterior a lucrat cu antreprenorii de top ai României în cadrul Fundației Romanian Business Leaders și cu start-up-uri inovatoare in domeniul sustenabilității, în timp ce a coordonat programul Black Sea ClimAccelerator.

În ultimii 10 ani a lucrat ca specialist în învățare și dezvoltare, organizator de evenimente și manager de proiect, atât pentru companii corporative, cât și pentru organizații antreprenoriale.

Ea deține un master in managementul programelor și investițiilor și o licență în psihologie.

"

Suport comunicare și traduceri

VerbaTrad Office

VerbaTrad Office m-a ajutat să pun mai bine în cuvinte toată activitatea mea pentru ca oamenii să afle despre proiectele, întâlnirile, consultările și activitatea mea în general. Acest birou este specializat în traduceri, interpretariat și comunicare și mi-a oferit de-a lungul timpului suport în tot ceea ce ține de elaborarea și adaptarea documentelor și prezentărilor mele pentru diverse audiențe, asigurându-se că mesajul meu este corect, concis și clar și transmis cu precizie și impact.