Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Unirea opoziției conservatoare în luna #PRIDE

Prima oară când am reprezentat un partid politic a fost înainte de a intra în politică, pentru USR, la referendumul pentru familie, unde am fost delegată în secția de votare. Sigur vă amintiți această acțiune demarată pe vremea lui Dragnea, prin care s-au propagat frici și doctrine extremiste, o acțiune demnă în zilele noastre de manifestările partidului AUR.

În zilele lui 2018, a existat un partid – PMP care și-a asumat o poziție clară nu doar de susținere a referendumului dar și îndemn către cetățeni, prin vocea Președintelui său.

„Referendumul trebuie susținut! Modificarea articolului 48 din Constituția României nu este inițiativa puterii, este un demers de bun-simț inițiat prin mijloace democratice de toate cultele creștine din România. Noi nu ne implicăm în campania de referendum, dar le vom cere membrilor şi simpatizanţilor noştri să participe și să voteze „da”. ” (Eugen Tomac)

➡️ Ne întoarcem în zilele lui 2023.

⛔️ PMP-ul lui Tomac, devine partener cu USR, la Congresul de stabilire a Alianțelor pentru anul electoral 2024.

⛔️ La același Congres, devine partener FD, prin Ludovic Orban, care în 2018 declara ” Tema referendumului e una extrem de importantă pentru că e vorba despre cum e constituită celula de bază a societăţii, familia. La acest referendum am decis să particip la vot şi să votez da, pentru că sunt un creştin convins şi familist”,

Nu m-aș fi gândit la aceste parteneriate în vara lui 2018. Nu știu voi ce făceați atunci, ce faceți acum sau ce vă doriți de la 2024.

Pentru cei care rămân preocupați totuși de valori europene, moderne, progresiste, de respectarea drepturilor și libertăților fără a face diferența în funcție de apartenența religioasă ori sexuală, Partidul REPER își asumă prin Manifest o serie de măsuri. Alb pe negru. Inclusiv parteneriatul civil.

#progresism#drepturileminorităților

#susținparteneriatulcivil

Trimite prietenilor

Citește și alte articole