Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Cine este Adrain Câciu?

Continuăm seria de CV-uri ale miniștrilor PSD, iar astăzi ne uităm la extraordinarul domn Câciu.

😇 Am să îl las pe el să se prezinte, așa cum se prezintă pe blogul său:

“Născut în ’74, iată, deja în secolul trecut (mamă, ce mare am crescut!!!), am trecut prin toate, ca să fiu ceea ce sunt. Nu, nu sunt cineva special, sunt un om cât se poate de normal, care profită la maxim de ceea ce viaţa îi dăruieşte şi care se călăuzeşte după principiul „dacă iubeşti viaţa, atunci şi viaţa te va iubi pe tine”.”

🛑 După un mandat de 1 an și câteva luni la Ministerul Finanțelor, în care a reușit să crească datoria publică la niveluri alarmante, să lase o gaură de 20 se miliarde de lei în buget și să crească deficitul bugetar peste țintele asumate în proiectul de buget, domnul Câciu, acest om normal, are misiunea să pună la punct și absorbția de fonduri europene cu același profesionalism și pricepere.

🎓 Și de ce nu ne-am bucura că domnul Câciu se ocupă de absorbția fondurilor europene, acele zeci de miliarde pe care trebuie să începem sa îi absorbim în următorii ani?

Până la urmă domnul Câciu se laudă că a scris peste 600 de articole de specialitate. Atâta doar că ele sunt cam greu de accesat, Adrian Câciu fiind de negăsit pe site-urile care afișează aceste lucrări, cum ar fi Google Scholar. Doar blogul său rămâne deschis tuturor amatorilor de economie.

🤡 În încheiere, îl las tot pe domnul Câciu să își ia la revedere: “Probabil, în timp o să vă mai povestesc depre mine, dar, pentru moment. cred că este de ajuns! Enjoy!”

#ministruPSD#CVdeMinistru#coalițiaeșecului

Trimite prietenilor

Citește și alte articole