Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Am inițiat proiecte de lege în care am pus multă muncă și suflet

Am inițiat proiecte de lege în care am pus multă muncă și suflet, proiecte în care cred și pentru care fac tot posibilul să le creez cele mai bune șanse de a deveni realitate.

Așa înțeleg să îmi duc la îndeplinire mandatul primit de la oameni, cu răspunderea de a pune ideile bune în proiecte și de a face tot ce ține de mine pentru a avea rezultate, pentru a-i convinge și pe alții.

Adeseori drumul este foarte greu dar cu perseverență vin zile extraordinare, așa cum a fost ziua de miercuri.

3 proiecte pe care le-am inițiat au fost în aceeași zi la dezbateri și au primit toate avize favorabile sau raport de adoptare.

➡️ Proiectul privind protejarea pădurilor din jurul Bucureștiului a primit aviz favorabil în unanimitate de la CES! Chiar cu o recomandare de a extinde și către alte păduri. Reamintesc, în CES sunt și organizații patronale, sindicale pe care de multe ori le-am văzut în poziții contrare unor astfel de inițiative. Cred că acest aviz este un pas major înainte, pentru conceptul de păduri sociale recreative în jurul marilor aglomerări ce suferă din cauza poluării.

➡️ Proiectul privind actele de identitate a primit al doilea raport de adoptare și merge la plen. Una din realizări – pentru prima oară există șansa ca cetățenii români care nu mai au domiciliu în România să poată avea cărți de identitate.

➡️ Proiectul privind reforma ASF a primit aviz favorabil de la Comisia de Muncă. Suntem cu un pas mai departe pentru criterii de competență, transparență, raportare și sancțiuni pentru neîndeplinirea obligațiilor ce revin conducerii ASF.

Mulțumesc consilierelor mele Alexandra Chirilă și Melany Paşca pentru tot sprijinul pe care mi-l acordă, fără ele aceste proiecte nu prindeau viață.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole