Notice: Undefined index: options in /home/oanacamb/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123

Nivelul concentrației de poluanți din regiunea București-Ilfov depășește de trei ori nivelul admis

Un nou studiu ne confirmă că nivelul concentrației de poluanți din regiunea București-Ilfov depășește de trei ori nivelul admis.

Raportul IQAir reconfirmă gravitatea situației și impactul asupra sănătății. Este alarmant faptul că nivelul concentrației de particule fine în aerul din București a fost în 2022 de peste trei ori mai mare față de maximul considerat inofensiv pentru sănătate!

⚠️Calitatea aerului este o problemă majoră de sănătate publică în România! Am nevoie de fiecare dintre voi pentru multiplicarea mesajului, pentru a ne apăra sănătatea! Peste 29.000 de români mor în fiecare an din cauza poluării aerului. Calitatea aerului ne afectează pe toți și de aceea am propus mai mult soluții, printr-un proiect de lege care să aducă măsuri de îmbunătățire.

✍️Vă invit să vă alăturați demersului nostru: semnați petiția “Împreună pentru aer curat” care susține proiectul nostru de lege. Este timpul să acţionăm împreună pentru mediul înconjurător din România!

Trimite prietenilor