Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Raport de activitate 2022

Echipa mea parlamentară a realizat raportul de activitate pe anul 2022, pe care vi-l prezint mai jos și pe care îl înțeleg ca o formă de respect pentru cei pe care îi reprezint, un element de responsabilitate și transparență a activității parlamentare.

2022 a fost un an complicat, dar care mi-a arătat încă odată că scopul nostru în funcția publică trebuie să rămână mereu centrat pe viziuni constructive.

Un an cu proiecte, o lege promulgată, dezbateri, declarații, deplasări și audiențe, sesizări și interpelări către instituții, amendamente adoptate și schimbări politice în care am ales ca prioritate problemele și solicitările cetățenilor pe care îi reprezint și nu politica internă de partid. Este ceea ce îmi propun să fac în continuare, cu axare pe temele de administrație, amenajare a teritoriului, calitate a vieții și egalitate de șanse.

Raportul poate fi consultat accesând acest link.

Și pentru că nimic nu se poate realiza fără o echipă, regăsiți în acest link raportul comun al parlamentarilor REPER, cu invitația de a ne scrie problemele sau sugestiile voastre pentru modificări legislative.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole