Notice: Undefined index: options in /home/oanacamb/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123

Respingerea aderării României la spațiul Schengen – eșec ce trebuie asumat de Guvern

Respingerea aderării țării noastre la spațiul Schengen ar fi în primul rând un eșec ce trebuie asumat de Guvern, prin premierul Ciucă și miniștrii săi, Bode și Aurescu. Eșec și pentru președintele Iohannis, care doar în teorie conduce diplomația României însă în practică a avut ezitări inexplicabile.

Ani de zile am avut guvernări corupte, care încălcau statul de drept iar acum, când îndeplinim criteriile guvernul pare că nu are exercițiul diplomației, la nivel de președinte și miniștri.

Este adevărat că Austria este influențată de jocurile sale interne, făcând o alegere care nu este bazată pe criterii. Austria nu are nicio scuză și poziționarea ei nu trebuie trecută cu vederea!

DAR pentru a contracara astfel de poziționări un stat reprezentat de guvernanți responsabili trebuie să își activeze toate mecanismele diplomatice! Asta era datoria Guvernului și Președintelui.

Trimite prietenilor