Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Participarea la Smart City Congress în Barcelona

Orașe smart înseamnă mai multă putere pentru comunități pentru a se dezvolta, pentru a face față schimbărilor, pentru a inova.

Iar toate acestea se traduc în ceva simplu dar esențial pentru noi: o calitate mai bună a vieții.

Particip în perioada 15-17 noiembrie la Smart City Congress în Barcelona, aflat la a 11-a ediție, principalul eveniment internațional dedicat orașelor.

Ce este acest eveniment? Așa cum bine spun organizatorii, este un nucleu al inspirației care poate conduce la materializarea ideilor bune pentru orașele în care trăim. Congresul include, pe parcursul a 3 zile, o secțiune pentru Conferințe, cu zeci de paneluri și o secțiune pentru expozanți, în total peste 400 de experți internaționali, 1000 de expozanți și reprezentanți din peste 700 de orașe și 146 de țări. Printre aceștia se numără și primari din diverse orașe din Europa care își împărtășesc preocupările, rezultatele din diferite proiecte și modul în care executivul și legislativul pot susține împreună orașele inteligente.

Programul congresului SCEWC include în temele principale dezbateri despre Tehnologii, Energie & Mediu, Infrastructură & Construcții, Incluziune, Mobilitate, Siguranță & Securitate, cu misiunea de a oferi orașelor know-how și creării unui viitor mai bun pentru cetățeni, prin inovație socială și oportunități de colaborare.

Reprezentarea oamenilor, susținerea legislativă și executivă a proiectelor cu impact pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltare și calitatea vieții se poate face dacă suntem conectați la soluții și ne inspirăm din alte modele de succes.

Vă voi ține la curent zilele acestea despre dezbaterile din cadrul Congresului, soluții și modele de inspirație.

#orașepentruoameni#calitateavieții#orașeinteligente#smartcities

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole