Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Nu ridicați plagiatul la nivel de valoare constituțională

„Nu ridicați plagiatul la nivel de valoare constituțională” – Cristi Danilet, propunerea USR pentru Curtea Constituțională.

Care va fi rezultatul votului de astăzi? Un profesionist sau un plagiator?

Cristi Danilet este singurul candidat credibil, un judecător cu studii temeinice, cu o experiență de 25 de ani în domeniu, un om competent, cu numeroase premii și distincții.

Candidatul propus de PSD, Bogdan Licu, a renunțat la titlul său de doctor pentru că l-a plagiat pe… Cristi Dănileț. Ce coincidență! Nici la licență domnul Licu nu a reușit vreo performanță, luând nota 5 la examenul de drept penal, iar la examenul de drept civil a obținut nota 6. Mai mult, Licu declara că ”Am făcut niște lucruri pe care nu le-a făcut nimeni, niciodată, inclusiv dosarele Ficior și Vișinescu”, o minciună sfruntată, care poate fi descoperită la o simplă căutare pe google: cele două dosare au fost lucrate, de fapt, de un alt procuror, Denisa Cristodor.

Astăzi, cu această propunere supusă votului de către PSD, asistăm la o nouă lovitură la adresa justiției în favoarea sinecurilor de partid, un candidat ce va acționa nu în baza competenței ci doar la comandă politică.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole