Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Proiecte de mediu

Discutăm alături de Diana BuzoianuDragoş PopescuGeorge GarbaceaOctavian Berceanu și Raul Pop – page despre proiectele depuse de USR pe teme de mediu, precum și proiectele viitoare pe care ni le propunem. Ceea ce nu trebuie sa uităm este că “mediul” nu este o noțiune abstractă și toate aceste proiecte le susținem pentru a aduce o calitate mai bună a vieții cetățenilor.

În acest context, vin și cu 2 vești bune:

???? proiectul inițiat de colegul meu Dragoş Popescu privind interzicerea achiziționării de la persoane fizice a metalelor obținute prin ardere și procese chimice a fost adoptat azi de Camera Deputaților și merge spre promulgare. Acest proiect va conduce la reducerea arderii ilegale de materiale din care rezulta metalul comercializat fără acte de proveniență. Mai multe detalii despre acest proiect găsiți în link-ul din comentarii.

???? proiectul privind cazierul și registrul de mediu, inițiat alături de Dragoș, a primit aviz pozitiv de la Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor.

Sper că vor fi adoptate cât mai multe din proiectele inițiate de colegii mei, pentru că acest subiect este despre viitorul nostru, despre sănătatea cetățenilor și nu despre partide și tabere

Trimite prietenilor