Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Ecologizare și informare pe insula Lacul Morii

Astăzi particip la o acțiune de ecologizare și informare pe insula Lacul Morii, împreună cu senatorul Dragoş Popescu, Oana Neneciu și Ecopolis.

Bucureștiul este una dintre cele mai poluate capitale europene și ocupă ultimul loc în clasamentul spațiilor verzi pe cap de locuitor din Europa. Ariile naturale urbane sunt încă un vis.

?Am putea avea un nou parc natural în zona de nord-vest a Capitalei, unde pe lângă Lacul Morii-Lunca Dâmboviței sunt peste 270 de hectare ce așteaptă să fie descoperite, amenajate și protejate, în viitorul apropiat și unde ar putea fi ??? ??? ???? ???? ??????? ????? al Bucureștiului.

?Este unul dintre puținele locuri din București unde linia orizontului nu este blocată de construcții, spațiul având nevoie de protecție, atât pentru conservarea biodiversității existente, cât și pentru redarea acestuia locuitorilor Capitalei.Mulțumim voluntarilor pentru ajutorul acordat! Am strâns aproximativ 50 de saci de deșeuri în plimbarea pe dig, de la insulă până la podul de pe râul Dâmbovița.

?Sperăm ca Parcul Natural Urban Lacul Morii să devină realitate cât mai repede și să ne bucurăm cu toții de un nou spațiu verde pentru Capitală.

???. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului Orizont infinit -spațiu verde pentru București, susținut de Ambassade de France en Roumanie și al Institutul Francez România, cu sprijinul Primăriei Sectorului 6 și implicarea Animest.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole