Stop haosului – Chiajna #altceva #Alianta

Stop haosului – Chiajna #altceva #Alianta

Ce este acum Chiajna?

🔚 O groapă de gunoi care ne otrăvește pe toți în Ilfov și București, pe un teren pus la dispoziție chiar de primar acum mulți ani.

🔚 Unul din cele mai mari haosuri urbanistice din țară, generat de corupția administrativă și interese imobiliare.

🔚 O comună cu o populație care s-a triplat în ultimii zece ani, însă care nu a evoluat cu nimic cu privire la utilități și infrastructura rutieră! Străzi neasfaltate, străzi care se inundă mereu când plouă, miros îngrozitor, lipsa trotuarelor.

🔚 O localitate fără șanse la o mai bună educație – nicio școala nouă construită timp de 24 de ani.

🆘 În aceste condiții primarul din Chiajna candideaza pentru a obține al 7-lea mandat.

🔸🔹Aici candidatul Alianței USR PLUS pentru Primărie este Cornel Zainea, locuitor din Chiajna, tată, profesionist cu experiență în companie IT de top, implicat de ani de zile în activități civice. S-a săturat să tot aștepte și a intrat în politică. Timp de 4 ani a fost deputat USR de Ilfov in Comisia de Mediu. Are alături o super echipa de consilieri din Alianța USR PLUS Chiajna, cu experiență bogată în mediul privat în diferite domenii: project management, economie, antreprenoriat, mobilitate, sănătate.

⏰ Este timpul să schimbăm! Votul este puterea noastră, prin care punem administrația în mâinile unor oameni. #iesilavot#votulesuperputerea#27septembrie#AliantaUSRPLUSIlfov