Printre oameni-Otopeni

Printre oameni-Otopeni

Am mers pe stradă și i-am ascultat pe oameni. Știm câtă corupție este acum și tot ce nu s-a făcut. Avem proiecte pentru utilități, transparență, digitalizare, atragere fonduri.

Venim însă cu propuneri, în toate programele politice locale și programul politic județean al Alianța USR PLUS Ilfov și pentru subiecte mai puțin abordate:

📌 Parcuri și centre culturale de recreere și socializare pentru toate categoriile de vârstă: copii, părinți, vârstnici. Nu ne mai dăm întâlnire în fața blocului pe trotuar (acolo unde suntem norocoși și există trotuar în Ilfov).

📌 Identificarea spațiilor ce aparțin primăriilor și Consiliului Județean și acordarea unor facilități medicilor de familie și medicilor specialiști pentru deschiderea unor cabinete medicale. Doamna din prima poză ne-a spus că suntem primul partid de la care aude asta. Este asistentă medicală și evident lucrează în București. Majoritatea localităților din Ilfov nu au o policlinică sau vreo formă de asistență medicală.

📌 Suport de informare, atragere fonduri și mai ales interconectare, digitalizare prin platforme și comercializare a produselor pentru micii producători. Eliminăm lupta și stresul producătorilor de a prinde un loc în piața unde să comercializeze, nu ne mai chinui noi consumatorii să găsim informații cine și ce vinde bun și punem în valoare și partea rurală a zonei metropolitane.#27septembrie#schimbamIlfovul#votultauesteimportant#AliantaUSRPLUS