Ascultă-i pe oameni

Ascultă-i pe oameni

Ce am văzut în toate localitățile prin care am trecut? Oamenii vor să le fie ascultate problemele, vor să știe ce este “în Primărie”.

Din acest motiv transparența și o consultare publică reală sunt principii ale programelor noastre. Sunt oameni care nu mai au încredere în “politicieni”. După ce stăm de vorbă, înțeleg că suntem dintre ei, ne confruntăm cu aceleași nemulțumiri și ne dorim pentru viitor aceleași lucruri pentru o viață mai bună acolo unde locuim: utilități, școli, un aer curat, asistență medicala, spații verzi. Alianța USR PLUS va face aceste lucruri!

Am vorbit concret despre soluții și resurse. Colegii mei sunt zi de zi în fiecare localitate din Ilfov pentru a vorbi despre proiectele noastre. Turul meu săptămâna aceasta a cuprins: Patrachioaia, Popești Leordeni, Domnești, Măgurele, Clinceni, Voluntari, Mogoșoaia. Mulțumim celor care se opresc să vorbească cu noi, celor ce ne urmăresc online și celor ce le povestesc mai departe cunoscuților. Voi fi printre voi în continuare și vă rog să îmi scrieți pe pagina de facebook despre problemele voastre!

#votulesuperputereanoastra #impreuna #27septembrie