Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Mi-am început ziua cu o întâlnire faină cu două femei puternice, mame și profesioniste care și-au construit o carieră.

Femei cărora le pasă de comunitatea lor, de cum merg lucrurile în țară, implicate în acțiuni civice, în diferite demersuri și care, totuși, nu și-au asumat până acum o candidatură pe o funcție publică.

Eu am încredere în ele. Am încredere în puterea și dăruirea femeilor, în consecvența și echilibrul lor. La rândul meu am ajuns în politică și în funcția de deputată pentru că am întâlnit oameni ce mi-au dat putere de a parcurge acest drum, întărindu-mi calitățile pentru un job în “serviciul public”.

Îmi propun să dăruiesc și eu acum susținerea mea, celor care vor să facă un pas în față, pentru că am văzut cât de mult putem face, dar și cât de mult suntem subreprezentate. Și, după cum știți, cu o floare nu se face primăvară.☺

Să avem o primăvară cu mai multe femei în funcții de decizie, în Consilii Locale, Județene, Primării, Parlament, Guvern.

Mulțumesc, Comunitatea Declic pentru petiția și mărțișorul “Mai multe femei în Parlament” (sper că ați semnat-o), Centrul FILIA pentru evenimentul “Grija pentru democrație – Interesele politice ale femeilor în 2024”, Barbu Mateescu și Claudiu Tufiș pentru cercetare.

O primăvară frumoasă nouă tuturor!

Trimite prietenilor