Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Am încheiat o săptămână plină de activități politice „verzi” cu o plimbare în parc alături de colegii din REPER Ilfov.

În celelalte activități am dezbătut norme tehnice la Ministerul Mediului, amendamente despre spații verzi în Comisia de administrație sau perspective despre Climă la Summitul Climate Change, toate necesare și utile. Totuși nimic nu se compară cu interacțiunea cu oamenii în stradă și mă bucur să îi văd atât de interesați de aceste teme 💚.

🌳💚 Protejarea mediului este defapt un subiect despre calitatea vieții noastre iar oamenii înțeleg și susțin aceste demersuri. Toate aceste proiectele „verzi” pe care le-am inițiat, precum cel pentru calitatea aerului sau de protejare a pădurilor din Ilfov, sunt proiecte pentru sănătatea noastră!

Am publicat în această săptămână și un editorial despre pădurile din jurul Bucureștiului – un pact pentru sănătatea noastră.

Te invit să-l citești și să te alături demersurilor noastre de susținere, prin înscriere pe link-ul din comentarii. Vei regăsi în articol argumente pentru protecția strictă a acestor păduri, folosirea lor cu rol social și recreativ și de ce discutăm despre sănătate atunci când vorbim despre mediul înconjurător.

Trimite prietenilor