Notice: Undefined index: options in /home/oanacamb/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123

Veste bună pentru ilfoveni!

✅ Inițiativa legislativă prin care oprim tăierea pădurilor din București-Ilfov a primit aviz pozitiv în UNANIMITATE de la Comisia juridică din Camera Deputaților.

🚫Judeţul Ilfov are cea mai mare creştere demografică din România, însă în tot acest timp zona metropolitană Bucureşti Ilfov a ajuns să aibă cea mai proastă calitate a aerului şi cel mai mare deficit de vegetaţie, iar spaţiul verde pe cap de locuitor este mult sub minimul european. Ne confruntăm cu o poluare fără precedent şi este cazul să depunem minimul efort pentru a proteja o resursă inestimabilă pe care o avem.

🙏🏻 Mă bucură faptul că acest proiect a depășit bariera politică și că are un parcurs rapid spre adoptare.

👥 Eforturile societăţii civile de a stopa tăierile şi de a proteja aceste păduri stau la baza acestei inițiative legislative propuse de platforma civică ”Împreună pentru Centura Verde”, a cărei iniţiatori sunt Alex Gavan, alpinist de altitudine şi conservaţionist şi Florin Stoican, preşedinte al asociaţiilor Kogayon şi Parcul Natural Văcăreşti.

🔗 Mai multe detalii despre inițiativa legislativă în linkul din primul comentariu.

Trimite prietenilor