Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

În ultimele luni, Guvernul condus de Marcel Ciolacu a ținut în tensiune mediul privat și a jucat la ruletă viitorul economic al României.

În acest moment se instituie un nou tip de politică a abuzului fiscal, care va afecta viața fiecărui român – de la tragerea pe linie moartă a unor microîntreprinderi și persoane fizice autorizate, la scumpirea locuințelor și creșterea prețurilor la alimente.

Suntem în ultimul ceas și avem nevoie de acțiune, nu doar de declarații! Trimiterea de către Guvern a proiectului de lege în Parlament este iminentă, iar din acel moment vom avea la dispoziție doar trei zile pentru a depune o moțiune de cenzură. Am văzut mai multe intenții până acum, fără o acțiune concretă.

În acest sens am transmis astăzi tuturor liderilor partidelor din opoziție, în afară de AUR, textul moțiunii de cenzură pe care am redactat-o.

Este momentul să lăsăm orgoliile politice și să coagulăm partidele de centru și centru-dreapta,

fără a apela la extremiști.

Astfel cum a declarat colegul meu Andrei Lupu

nu ne interesează paternitatea acestui demers, ci o soluție pentru a scoate de la guvernare incompentenții lui Marcel Ciolacu ce vor aduce țara în colaps. În acest sens adresăm un apel către PNL, pentru adoptarea moțiunii și formarea unui nou guvern.

Mai multe detalii despre modificările fiscale care vor afecta viața fiecărui român, regăsiți pe pagina colegului meu Cătălin Teniță.

#responsabilitate#asumare

#moțiunedecenzura

#GuvernulCiolacutrebuiesăplece

Trimite prietenilor

Citește și alte articole