Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

La mulți ani, dragă femeie!

La mulți ani, dragă femeie!

Să ai încredere în tine, cu mintea și sufletul deschis, să ai aspirații pentru tine pe tot parcursul vieții, să fii puternică și să îți urmezi visele chiar și atunci când societatea pune diferite presiuni pe tine.

Îmi doresc pentru tine, ca statul român să nu vorbească despre tine doar de 8 martie.

Îmi doresc ca România să aibă o Strategie pentru egalitate de gen care să vizeze toate domeniile esențiale. O Românie care să nu mai fie la coada clasamentului, cu un punctaj de 57 din 100 atunci când discutăm despre indicatorii privind egalitate de gen.

???? Lucrez pentru asta. Lucrez pentru proiecte care să întărească statutul și vocea femeii din Parlamentul României și le voi susține împreună cu colegele mele din Partidul REPER asumându-ne în mod ferm acest capitol fundamental.

În perioada imediat următoare, în afara măsurilor de sprijinire a victimelor violenței domestice, voi avea pe agendă câteva teme importante ce țin de sănătatea reproductivă și planificarea familială, veniturile mamelor din profesii liberale, preocupările femeilor de business și antreprenor, reprezentarea în politică.

????În acest sens, avem pregătite primele 2 proiecte dintr-un pachet mai amplu de măsuri, alături de colegii mei Andrei Lupu si Simina Tulbure un proiect privind întărirea dreptului de a alege asupra propriului corp, cu acces facil și în siguranță la procedurile de întrerupere de sarcină.

???? Un alt proiect de lege pe care îl voi depune vizează veniturile și drepturile femeilor din profesii liberale pe perioada concediului de creștere și îngrijire copil și modul în care acestea pot menține legătura mai ușor cu activitatea independentă din care fac parte.

Sunt aici în Parlamentul României pentru a vă face vocea auzită!

???? Aduc cu mine toată experiența de fiică, avocată, antreprenoare, soție, mamă, femeie în politică, prietenă.

#egalitatedegen#femeie#8martieînfiecarezi

Trimite prietenilor

Citește și alte articole