Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Baronii locali din Ilfov și primarul Precup!

Din nou, despre baronii locali din Ilfov. Azi, despre primarul PNL din Mogoșoaia, cu vești din partea Agenției Naționale de Integritate (ANI), care a decis să sesizeze parchetul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane. ????

ANI trebuia să ia măsuri și să analizeze de acum mult timp sesizările primite, dezvăluite de altfel și prin investigații de presă despre Sectorul 0. Am cunoscut în Mogoșoaia zeci de persoane afectate de documentația realizată de primarul Precup, care așteptau o decizie în acest sens, de mai bine de un an de zile.

Primarul penelist și-a urmărit doar interesul propriu și al unei găști, și nu mai are ce căuta la conducerea unei localități. Nu am văzut timp de 18 ani, de când este primar Precup, investiții în educație și sănătate.

Azi aflăm că Agenția Națională de Integritate a sesizat cu întârziere, zic eu, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Motivul? Există indicii despre o infracțiune de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane.

Ies la suprafață ilegalitățile, corupția și „dezvoltările” imobiliare ale baronilor locali din Ilfov. Nu este primul și nu va fi nici ultimul. Cetățenii nu au aflat nimic nou și cred că ANI putea iniția demersuri mult mai rapid.

Solicit ANI să se pronunțe cu celeritate pe toate sesizările pe care le primește. Dacă ați făcut o sesizare și nu ați primit răspuns, vă rog să mă contactați. Voi interpela în numele dumneavoastră Agenția Națională pentru Integritate.

Mai multe detalii aici.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole