Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

PNL trebuie să stingă girofarele lui Bode

Comisia de etică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj tocmai ce a confirmat dezvăluirile Emiliei Șercan: Lucian Bode a plagiat. Teza de doctorat este “profund viciată”.

Bode trebuie să plece din guvern acum. Demiterea ar fi trebuit să vină de ceva vreme, iar amânarea deciziei ne-a costat foarte mult pe noi toți. Lipsa integrității academice se traduce în incompetență pe poziția care trebuie să asigure siguranță românilor.

Am văzut acest lucru în tot spectrul acțiunilor lui Bode, de la întârzierea măsurilor pentru achiziționarea brățărilor de protecție a victimelor violenței, lipsa măsurilor pentru diminuarea accidentelor în trafic, lipsa măsurilor pentru combaterea traficului de droguri și până la negocierea intrării României în Schengen și reprezentarea diplomatică a intereselor noastre.

Astăzi nu discutăm despre un simplu plagiat dovedit. Discutăm despre cum permiterea furtului poate ajunge să afecteze viața altor oameni.

Astăzi discutăm despre cum alegerile politice interne ale unui partid îi afectează și pe ceilalți sau despre cum alegerea politică sau lipsa acestei alegeri ne afectează viața în România.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole