Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Invitație REPER – contribuie și tu la proiectul de buget național

????Cetățenia activă se construiește pas cu pas, în timp, împreună cu oamenii, la nivel local, județean, național.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

???? Facem un astfel de pas astăzi, unic în istoria consultărilor publice din România: te invităm să participi alături de noi la construirea bugetului național!

✍️ Vrem să primim propunerile tale și să le transformăm pe cât mai multe dintre ele în amendamente pe care le depunem în Parlamentul României, la formarea bugetului național!

De ce?

Bugetul este prima cărămidă din construcția anului care urmează, un document care arată ce este important pentru țara noastră, în ce investim an de an.

???? Un document care arată care sunt nevoile și cât alocăm pentru fiecare, un document care are impact asupra vieții voastre, indiferent de categoria socială din care faceți parte, profesie, locul unde trăiți, vârsta pe care o aveți.

???? Bugetul este al nostru, al tuturor!

???? Ce trebuie să faci?

????????Trimite-ne propunerile tale completând acest formular: https://www.partidulreper.ro/consultare-buget până pe 5 decembrie.

Noi, parlamentarilor Partidul REPER, vom propune ca amendamente la Legea Bugetului pe 2023 cât mai multe dintre proiectele voastre de impact pentru comunități.

După cum spune o frază atribuită lui Martin Luther King, „bugetul este un document moral”. Ține de noi, de politicieni, să fim etici față de cei care ne-au ales și față de viitorul pe care îl vom construi împreună. Iar noi, echipa parlamentară a Partidul REPERCătălin Teniță, Cristina Rizea, Andrei Lupu, Alin Prunean, Cosmin Poteraș, Simina Tulbure, Dragoş Popescu, Cristian Paul Ichim, Daniel TodaLorant Sas, considerăm că ne putem apropia de acest deziderat împreună cu tine!

De asemenea, dacă ai o cerere anume pentru buget, care privește #județul#Ilfov și vrei să discutăm detaliat, îmi poți scrie pe oana.cambera@cdep.ro.

Mulțumesc!

Trimite prietenilor

Citește și alte articole