Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Lansăm Manifestul REPER

Europarlamentarii și parlamentarii REPER lansează la București manifestul politic al partidului și dau startul unei prime serii de evenimente și consultări cu cetățenii în peste 25 de localități din România. Manifestul politic al Partidului REPER este propus spre consultare cetățenilor. Primele sugestii le-am primit astăzi în cadrul dezbaterii, unde ne-am bucurat să vedem dorința de a participa activ în politică de la cei prezenți.

Mai departe Caravana REPER pleacă în țară, împreună cu europarlamentari, parlamentari și membri REPER, în peste 20 de localități.

Caravana noastră are ca scop cunoașterea și dezbaterea problemelor în mod direct cu cetățenii, discuții cu antreprenorii locali, organizarea de dezbateri pe teme precum sănătatea, efectele crizei energetice, sprijinul acordat fermierilor, situația turismului local, probleme legate de mediu, industria IT la nivel local, dar și explicarea legislației europene și a modului în care banii europeni pot ajunge la antreprenori și la comunități.

#caravanaREPER#manifest#solutii

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Hai cu noi! Fii un REPER!

https://www.facebook.com/CamberaOana/videos/828308908517480

Trimite prietenilor