Notice: Undefined index: options in /home/oanacamb/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123

Un val de răcoare bate spre PNL Otopeni.

Știți cum au devenit baroni locali primarii PSD – PNL? Și-au creat privilegii și au fost sprijiniți de grupuri de interese care au facturat milioane de euro fără a presta servicii în folosul cetățenilor.

Primarul orașului Otopeni, Silviu Constantin Gheorghe (PNL), unul dintre cei mai longevivi din România, a fost reținut de DNA. Primarul penelist este în funcție de 26 (douăzeci și șase) de ani.

Baronul local penelist este cercetat pentru abuz în serviciu, după ce, împreună cu alți funcționari, ar fi plătit ilegal 36 de milioane de lei pentru lucrări de canalizare care nu au fost executate.

May be an image of 1 person, beard and text that says 'GHEORGHE C-TIN C- SILVIU PRIMARUL ORAŞULUI OTOPENI'

Ce trebuie sa știe toți cetățenii României, nu doar toți ilfovenii: contractul prevedea executarea a 54 km de infrastructură rutieră şi edilitară completă – apă, canalizare menajeră şi pluvială, reţea de hidranţi, a patru staţii de epurare, patru staţii de pompare şi tratare a apei, iluminat public cu leduri, infrastructură pentru telecomunicaţii.

Sursa foto: https://www.youtube.com/watch?v=htgvXw7_Gt0

Trimite prietenilor