Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Nepotismul PNL-PSD devine lege!

Aceasta va fi legea de bază a educației, dacă Ministrul Cîmpeanu nu pleacă!

Ieri am aflat că fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu, primește șefia unei agenții cu acces la 1,2 miliarde de euro, doar în baza unui interviu, fără niciun concurs.

Nu este de mirare, având în vedere mecanismul prin care PNL-istul Sorin Cîmpeanu, încă ministru al Educației, deschide ușa mătușilor, unchilor și verilor care vor să-și promoveze rudele pe posturi în universități. Concret, proiectul legii Cîmpeanu legalizează numirea în comisiile de examinare a rudelor candidaților, de gradul III și IV. Prin urmare, se vor examina între ei verii, unchii și mătușile din universități pentru a decide dacă merită să promoveze pe un post de lector universitar, şef de lucrări universitar, conferenţiar universitar sau profesor universitar.

Acesta este încă un motiv pentru care ministrul Cîmpeanu trebuie exmatriculat din Guvern. Impostura nu mai are ce căuta la Educaţie!

Acesta este și titlul moţiunii simple împotriva ministrului Educaţiei pe care am propus-o spre inițiere și semnare colegilor parlamentari.

REPER susține dorinţa celor peste 46.000 de cetăţeni revoltaţi, care au semnat o petiţie pentru demiterea ministrului Educaţiei.

Sorin Cîmpeanu, autorul legalizării nepotismului în educație, nu mai poate rămâne ministru.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole