Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Sprijin pentru locațiile HoReCa ce oferă mâncare gratuită refugiaților

Mai multe locații HoReCa oferă mâncare gratuită refugiaților. Este doar o parte din „marea” de sprijin din partea voluntarilor, asociațiilor, antreprenorilor dar cred că e tare bine să le mulțumim și să îi sprijinim cum putem, să facă bine mai departe.

Locația mică unde am servit masa, avea o mare parte din mese ocupate de refugiați: o femeie singură, două tinere, o mamă împreună cu 2 fete adolescente, un bărbat în vârstă. Proprietarii mi-au povestit despre durerea pe care au resimțit-o de la cei ce le-au trecut pragul dar și despre fapte bune de la cei din jur, fie că este sprijin primit de la unii furnizori sau clienți.

Dacă mergeți să mâncați în oraș, alegeți un astfel de restaurant/cafenea și îi ajutați pe alții să ajute la rândul lor. Lista celor din București o regăsiți în primul comentariu. Nu știu dacă este actualizată, pentru cafea am nimerit într-un loc micuț, care nu era pe listă, însă oferea un suc de casă și dulciuri ucrainienilor. Este un gest mic, care poate părea nesemnificativ, dar transmite multă căldură, empatie și îl asimilez ca o declarație pentru #umanitate. #sprijinrefugiați#slavaUkraini

Trimite prietenilor

Citește și alte articole