Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Sprijin pentru Ucraina

Mulțumesc tuturor celor care au donat, s-au implicat în logistică, în acțiuni de colectare, sortare, ambalare, distribuire! Este a doua tranșa de produse pe care colegii din Ilfov o transmit în sprijinul refugiaților din Ucraina și care nu ar fi fost posibilă fără ajutorul vostru.

În afara acestor donații, am primit diferite oferte de sprijin, de la mâncare caldă pentru refugiații din centre la servicii medicale gratuite, ultimul fiind pentru un spațiu de mari dimensiuni pe care proprietarul dorește să îl pună la dispoziție pentru primirea refugiaților. Vă mulțumesc! Depun împreuna cu colegii mei tot efortul pentru a interconecta donațiile cu autoritățile locale și ONG-uri, astfel încât să fie utilizate cât mai bine.Acțiunile vor continua și săptămânile următoare.

Colectăm donațiile voastre la birourile din Ilfov, de la adresele:

✅Bragadiru – Str Prelungirea Ghencea, nr 53 bis, birou 6; tel contact 0770208778

✅Mogoșoaia – Șos. Bucureşti-Târgovişte nr. 123; tel contact 0749177472

✅Otopeni – Str Garofitelor, nr 10, apt 4.; tel contact 0745317683 sau 0749177472

Momentan, lista produselor pe care le-am identificat a fi necesare și prioritare în perioada imediat următoare sunt:- pături, perne, saltele gonflabile, izoprene, saci de dormit, așternuturi, prosoape;- hrană neperisabilă: conserve de toate tipurile (ideal ușor de consumat în tranzit), dulciuri;- produse parafarmaceutice (spirt, bandaje, plasturi, apa oxigenată, măști, betadină);- produse de igienă personală adulți (săpun, gel de duș, șampon, pastă de dinți + periuțe de dinți, absorbante); gel dezinfectant.Refugiații din Ucraina au nevoie de unitatea noastră, a tuturor!

✌SPRIJIN PENTRU UCRAINA

#vămulțumim#împreunăpentruUcraina#slavaUkraini

Trimite prietenilor

Citește și alte articole