Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Moțiune de cenzură împotriva lui Florin Cîțu

Privesc uimită câte minciuni poate să spună cel pe care l-am investit acum câteva luni cu încrederea noastră pentru reforme, nu pentru interesele lui de partid și promovarea orgoliilor personale!

‼️ Așa ipocrizie precum în discursul de astăzi a tentativei de premier Cîțu nu cred că s-a mai întâlnit!

?Domnule Cîțu, rușine, nu uita că tu ai fost coordonatorul campaniei de vaccinare, cea mai proastă din toată Europa!

?Tu ai dat miliarde de euro pe PNDL 3 înainte de Congres pentru a-ți cumpăra șefia!

?Și tot tu, apropo de responsabilitate, ai ținut un Congres cu 5000 de oameni cànd se știa deja că suntem în plină criză sanitară!

?Ai tăiat fonduri la rectificări bugetare. Și tot tu ai dat afară oameni competenți din Guvern pentru a face numiri pe pile și incompetenți pentru sinecuri. Ești o rusine pentru țară și pentru tot ce a însemnat în istorie liberalismul!

Parlamentarii USRPLUS sunt toți aici și vom vota la vedere împotriva unui premier fără coloană vertebrală, incapabil să facă ceea ce a promis.

UPDATE:

Florin Cîțu a fost demis, cu numărul cel mai mare de voturi primit de o moțiune din istoria post comunistă! A plecat cu aroganță, la fel cum a fost tot mandatul său, fără înțelegere și aplecare către situația României.Ce urmează? Așteptăm responsabilitate din partea PNL-ului pentru formarea unui nou guvern, pe masa căruia să nu mai fie orgoliile unei persoane, ci reformele blocate în ultimele luni.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole