Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

? Octombrie 2020 – strâng semnături pentru a candida la alegerile parlamentare, alături de colegii mei din Alianța USRPLUS.

?? O să îți spun sincer, nu stăm bine cu strângerea de semnături și mai avem doar 4 zile. Lumea este îngrijorată din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri, a situației economice, scârbită de anumiți politicieni, frustrată de ezitările și incoerența Guvernului. Peste toate acestea, Alianța USRPLUS are ceva agitație internă, așă că frustrarea ar putea să crească pe fondul întregului context din țară și poate chiar și tu să nu mai vrei să auzi de nimic!! E clar, nu vine Făt Frumos pe un cal alb să ne salveze.

??Octombrie 2018. La 2 luni după gazarea oamenilor în Piața Victoriei, ICCJ decide interpretarea legislației în sensul interzicerii protestelor spontane, fără autorizație prealabilă. Curtea Europeană a Drepturilor Omului contrazice Decizia ICCJ. 2 săptămâni mai târziu încep protestele cu privire la modificările la Legile Justiției, inițiate de Parlamentul României.

? Octombrie 2015 – Colectiv. Apoi Guvern tehnocrat un an. Apoi mulți nu au ieșit la vot și am avut cel mai slab și corupt Parlament din ultimii 30 de ani. Nu repeta aceleași greșeli! Nimic nu e ușor în viață, cu atât mai puțin când trebuie să schimbăm din rădăcină sisteme corupte de 30 de ani!

⏰ AZI eu am ales să îmi asum o candidatură. Am nevoie de semnătura ta! Găsești linkul în primul comentariu. Poza de mai jos este din octombrie 2018, între 2 proteste. Poate nu suntem perfecți, dar alegem să sperăm și nu doar atât, să facem tot posibilul să transformăm speranța în realitate. Și vocea noastră să fie auzită acolo unde putem schimba!

Trimite prietenilor

Citește și alte articole