Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

După alegeri

A fost prima zi în care ne-am tras sufletul. A trecut o săptămână de la închiderea secțiilor de votare, în care am fost încă prinsă în caruselul de emoții. M-am bucurat pentru reușitele colegilor și am plâns pentru localitățile în care am pierdut Primăria sau un consilier la câteva voturi. Am simțit frustrarea abuzurilor din secțiile de votare și ale încercărilor de fraudare.

Oricât a fost de greu însă, rezultatul nostru reflectă o schimbare cum nu s-a mai realizat până acum. Am plecat de la 0! Nu am mai candidat niciodată, totul a fost făcut pe bază de voluntariat, fără angajați, cu fonduri infime față de competitori.

Avem 68 de aleși publici în Ilfov în Consiliile Locale și suntem pe locul 2 ca forță politică într-un județ acaparat timp de 20 de ani de interese imobiliare. Acești consilieri vor face totul pentru transparentizare în următorii 4 ani și pentru a acorda un vot responsabil proiectelor. Sunt recunoscătoare că sunt parte din această schimbare, pentru fiecare voluntar, membru, simpatizant care a dăruit timp, implicare, susținere și încredere!O să ne continuăm drumul, la fel cum ne știți. Fiecare om ales de voi va strânge alți oameni buni lângă el. Importantă nu e doar destinația ci și cum o parcurgi și cu cine. #avemcucine#multumim

Trimite prietenilor

Citește și alte articole