Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

E timpul să schimbăm modul în care funcționează ASF

Te-ai săturat să crească prețul la RCA?

Am inițiat un proiect legislativ pentru reformarea ASF. Deși a fost adoptat tacit de Camera Deputaților, după ce a stat mult timp la sertar, acum zace îngropat în maldăre de dosare la Senat. Între timp, transportatorii protestează în stradă, iar foștii șefi de la ASF, responsabili de falimentul a două companii de asigurări și, implicit, de creșterea tarifelor, și-au încasat liniștiți primele de performanță de zeci de mii de euro. Ți se pare corect?

Membri ASF competenți

ASF a devenit refugiu pentru leafa unor membri de partid din PSD si PNL, fără nicio competență reală. Proiectul de lege vrea numiri bazate pe competență, nu pe culori politice.

Fără prime la FALIMENT

Proiectul de lege nu premiază eșecul. Propunerea mea este să nu existe nicio primă și niciun bonus când apar falimente. Doar performanța trebuie premiată!

Audit Extern

Ai observat că ASF spune că ASF a făcut totul cum trebuie? În proiectul meu de lege îmi doresc să existe un audit extern corect, echilibrat, făcut de profesioniști. Tu ce spui?

ȘTIAI CĂ?

În acest moment, conducerea A.S.F. nu poate fi trasă la răspundere, chiar dacă nu îşi îndeplineşte obligaţiile sau dacă săvârşeşte grave erori de management,care conduc la destabilizarea pieţei. Ei încasează aceleaşi indemnizaţii sau chiar îşi acordă şi bonusuri.

Care este propunerea mea, pe scurt

Veți fi redirecționat pe site-ul Camerei Deputaților

Poți ajuta cu o semnătură

Poți ajuta și tu să implementăm aceste modificări. E foarte simplu! O semnătură în plus înseamnă presiune pe coaliția din Parlament să hotărască de partea cui vor să fie: de partea ta sau de partea celor premiați pentru falimente, adică tot ai lor.

Spune-mi dacă ai propuneri, idei sau orice idei ai despre reforma ASF sau prețurile la RCA.
Conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul General privind Protecția Datelor, denumit în continuare „GDPR”) și ale legislației aplicabile în România în domeniul protecției datelor cu caracter personal, vă aducem la cunoștință următoarele:

Datele cu caracter personal pe care alegeți să le furnizați (nume, număr de telefon, adresă de e-mail) sunt colectate și prelucrate exclusiv pentru scopul de a vă transmite informații privind campania de modificare a legislației ASF și alte inițiative de interes ale Cabinetului Deputatului Oana Cambera, în calitate de operator de date.

Cabinetul Deputatului Oana Cambera asigură că a implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a garanta securitatea și confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Accesul la aceste date este strict limitat la personalul autorizat al Cabinetului sau la partenerii contractuali, care acționează în numele și pe instrucțiunile Cabinetului, și este permis doar în măsura necesară pentru realizarea scopului pentru care au fost colectate.

Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi divulgate către terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru îndeplinirea unor obligații legale sau în măsura în care ați acordat în mod explicit consimțământul pentru o astfel de divulgare.

Vă informăm, de asemenea, că vă bucurați de dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră personale, rectificarea sau ștergerea acestora, limitarea prelucrării sau dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, precum și pentru orice întrebări sau clarificări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă puteți adresa cu încredere la Cabinetul Deputatului Oana Cambera.

Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, confirmați că ați luat la cunoștință și că înțelegeți drepturile și obligațiile dumneavoastră conform GDPR și legislației române aplicabile în domeniul protecției datelor cu caracter personal, și consimțiți expres la prelucrarea acestora în scopurile menționate anterior.