Candidatura pentru consiliul județean

Prin prisma experienței profesionale de avocat de consultanță in diferite arii administrative și comerciale, inclusiv pe probleme ce afectează calitatea vieții în circumscripția Ilfov, rolul meu în PLUS Ilfov s-a conturat firesc, începând cu ianuarie 2018. Luând în considerare experiența în PLUS cât și preocupările profesionale, am optat in august 2019 să candidez intern pentru funcția de Responsabil Politici Publice PLUS Ilfov și să investesc energia mea în identificarea nevoilor, priorităților și proiectelor necesare și posibile pentru județul Ilfov.

Le mulțumesc colegilor din circumscripția PLUS Ilfov pentru votul acordat, care m-a poziționat pe primul loc în Convenția Județeană.

Candidatura pentru Consiliul Județean a venit astfel în completarea acestui proiect, pentru a susține inițiativele tuturor colegilor de la nivel local, din perspectiva unității între UAT-uri, a unei strategii de dezvoltare comună și crearea celor mai bune politici și practici administrative și juridice de colaborare între nivelul local și județean și setarea cadrului pentru o zonă metropolitană funcțională.