Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Ciolacu și Rafila taie 740 DE MILIOANE

740 DE MILIOANE DE EURO DIN PNRR PENTRU SPITALE. Un spital din județul Ilfov se numără printre proiectele care pierd finanțarea.

Guvernul recunoaște că nu e capabil să atragă bani europeni și nici să construiască spitale.

Fapt: șase spitale sau secții noi ale unor unități medicale pierd finanțarea din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), din cauza „riscului ridicat” de nerealizare, potrivit cererii de modificare a PNRR pe care Guvernul a trimis-o la Bruxelles (sursă: Economedia). 👇

🚫Proiectele care pierd finanțarea: Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Constanța, Secția de obstetrică și ginecologie, neonatologie, chirurgie, pediatrică și pediatrie din Arad, Spitalul de Urgență Prof. Dr. Dimitrie Gerota, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase din Brașov și Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

Sănătatea este domeniul de care românii sunt foarte preocupați și așteaptă de ani de zile să vadă rezultate.

Știți vreun român care de-a lungul vieții nu a avut vreodată un incident neplăcut cu sistemul de sănătate? Probabil că nu.

Cunoașteți un cetățean din țara asta mulțumit de spitalele noastre și de serviciile publice de sănătate? Probabil că nu.

În aceste condiții, guvernul nu doar că eșuează în a trage banii din PNRR, ci taie fix de acolo de unde doare mai tare.

Suntem ca un muribund căruia i se micșorează doza de oxigen.

Guvernul Ciolacu nu este doar incompetent și iresponsabil. Este un guvern care ucide șansele pentru o viață decentă în România.

Trimite prietenilor