Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Ei sunt o parte dintre tinerii de la care am învățat anul acesta.

Da, am învățat, de la istorie, științe politice, organizare, determinare, să privesc din alte unghiuri și până la tot felul de abilități legate de social media, platforme noi, dress code și ….stickere funny 😁.

Orice profesie avem, aceasta e mult mai intensă și provocatoare dacă avem tineri alături de noi. Activitățile alături de tineri devin pline de viață și de energie si ne aduc determinarea de a fi mai atenți și mai responsabili.

Tinerii se pot supăra nejustificat câteodată, au mici orgolii sau încăpățânare, dar nu îi judecați. Încăpățânarea vine din pasiune de cele mai multe ori. Ambiția lor vine, de asemenea, din încercările lor repetate de a ne face pe noi, boomerii, să-i ascultăm cu atenție.

Așa că da, le voi susține mereu vocea!

De 30 de ani spunem că tinerii sunt viitorul. Dar investițiile în programe, modul de concepere a politicilor publice și măsurile guvernamentale nu arată asta. Am ajuns astfel să avem cea mai mare migrație din rândul tinerilor din Europa. Partidul REPER își propune să pună tinerii în centrul tuturor măsurilor, cu un Manifest dedicat acestora, politici publice în care vom ține cont de componenta pentru tineret, dar și cote garantate prin Statut la toate tipurile de alegeri.

Tinerii reprezintă prezentul nostru.

Iar azi e ziua lor 🤗. La mulți ani!! ♥️

#YouthDay#ZiuaTinerilor

Trimite prietenilor