Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Educația – minge politică de ping pong

În loc să fie tratată precum prioritatea nr.1 a României, educația a ajuns mingea de ping pong politică a celor două mari partide ce ocupă scena politică. PSD aruncă cartoful fierbinte la PNL, suferind iar de amnezie în ceea ce privește trecerea partidelor de-a lungul timpului pe la conducerea Ministerului Educației.

Ambele partide care au guvernat țara în ultimii 30 de ani au dus educația în gard. Acesta este singurul adevăr. Vom ajunge în punctul în care discuțiile despre investiții, dezvoltare, reforme vor deveni inutile dacă nu vom mai avea cadre didactice motivate și tineri bine pregătiți.

România va persista în această cangrenă dacă nu va exista voința politică comună pentru a trata EDUCAȚIA PRIORITATE NAȚIONALĂ.

Guvernul, fie că e condus de Nicu sau Marcel, are datoria de a ieși urgent cu o soluție fiscală pentru creșterea salariilor profesorilor. Ajunge cu această bătaie de joc la adresa profesorilor, elevilor, părinților și a României per ansamblu.

Sunt solidară în egală măsură cu profesorii în revendicările salariale dar și cu fiecare părinte din această țară. Pentru noi toți, parcursul educațional al copiilor noștri a ajuns o sursă permanentă de stres, cu temeri nesfârșite despre ce va mai face Ministerul Educației.

#responsabilitate pentru #educație

#prioritatenațională

Trimite prietenilor