Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Susținem educația & construim pentru Ilfov

Susținem educația & construim pentru Ilfov

În decembrie, alături de colegii parlamentari Partidul REPER, am obținut includerea în bugetul național a unor alocări suplimentare pentru licee tehnologice, o parte din această sumă fiind direcționată și către Liceul Tehnologic Cezar Nicolau din Brănești.

Urmărim acum susținerea și pe plan local a unor proiecte pentru educație. Colegul nostru Gabriel Drăgan implicat în comunitatea din Măgurele, a transmis sugestii de amendare a bugetului local, în perioada de consultare publică cetățenii.

Amandamentul pe care acesta l-a sugerat a fost preluat de către Consiliul Local şi inclus în bugetul local pe anul 2023 și prevede abonamente la servicii Bookster, respectiv închirierea de cărţi, inclusiv cele apărute recent, în format digital sau fizic pentru unităţile de învăţământ de pe raza UAT Măgurele.

Educaţia şi accesul la informaţii sunt importante pentru noi şi vom continua să sprijinim orice demers în acest sens.

Mulţumim consilierilor locali care au arătat deschidere şi au inclus în buget această sugestie.

Mai multe detalii regăsiți pe pagina REPER Ilfov, pe care vă invit să o urmăriți. Colegii noștri sunt implicați în comunitate și urmăresc activitatea administrațiilor locale. #cetățenieactivă#educație#repere

Trimite prietenilor