Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Ultima ședință de grup REPER din 2022

Am încheiat, prin ultima ședință de grup, activitatea din această sesiune și am început pregătirile pentru cea care urmează.

„Ședința de grup” este una din cele mai seci expresii parlamentare. În realitate, sunt sute de ore încărcate de așteptări, dezamăgiri, succese, tensiune și echilibrare. Ore de dezbateri pentru idei care presupun un parcurs tare lung pentru a se transforma în proiecte de lege cu șanse reale. Ore de analiza a sutelor de proiecte legislative care ne trec prin mână pentru vot și propuneri de amendamente. Ore pentru soluții.

Toate aceste ore intense sunt dăruite de colegii mei, parlamentari și consilieri, cărora le mulțumesc pentru tot ceea ce oferă în acest proces, în echipa parlamentară REPER.

Sunt recunoscătoare pentru diferențele și asemănările noastre, pentru dăruire și acceptare, pentru provocări și opinii diferite ce duc la dezbateri și idei, pentru feedback, competențe și abilități diferite.

Ar fi un dezastru să fim toți la fel ????

Pentru că nu șabloanele ne fac să fim mai buni, ci capacitatea de a dărui, de a asculta, de a ne modela și de a învăța permanent din experiențele noastre.

#echipaparlamentara#REPER#construim

Simina Tulbure, Cristina Rizea, Alin Prunean, Cătălin Teniță, Andrei Lupu, Cosmin Poteraș, Dragoş Popescu, Lorant Sas, Cristian Paul Ichim, Daniel Toda, Bianca Decu și Alexandra Blaga, Melany, Andra, Alexandra, Gabriela, Andreea, Răzvan, Alexandra, Mihai și tuturor consilierilor din birourile parlamentarilor????♥️

Mulțumiri tuturor celor care ne sprijină în activitate, celor care ne inspiră și celor care dedică energia și speranțele lor pentru a crea repere, @membri și voluntari Partidul REPER.

Vă las câteva poze din afara ședințelor ????

Trimite prietenilor

Citește și alte articole