Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Împreună pentru păduri – semnează și tu petiția petiția Agent Green

Pădurea mea, a ta, a noastră = sănătatea noastră.

Vrei să ai un cuvânt de spus?

De când tot vorbim de centura verde București-Ilfov? Sunt ani de zile în care s-a tot tăiat și nu s-a plantat în loc, timp în care noi cei care trăim în București-Ilfov respirăm un aer poluat și suntem departe de a avea spații verzi suficiente. Afectarea pădurilor și lipsa plantărilor de lângă marile aglomerări înseamnă o sănătate tot mai proastă. Înseamnă o calitate a vieții mai proaste!

Vreau împreună să schimbăm lucrurile!

????Pe lângă demersurile pe care le fac și proiectul de lege la care lucrez pentru pădurile din jurul Bucureștiului, alături de alți colegi parlamentari, vreau ca atenția să fie spre voi, spre societatea civilă, a cărei voce și presiune este foarte importantă și pe care o voi susține mereu.

Vocea voastră a tuturor poate face diferența.

De aceea m-am bucurat să găsesc petiția formulată de Agent Green prin care solicită garantarea unei protecții stricte, prin lege, a pădurilor de lângă marile aglomerări urbane și asigurarea unui rol social recreativ pentru acestea.

Am semnat petiția “Pădurea Mea” și te invit și pe tine să o faci, pentru că mă preocupă calitatea vieții, din jurul marilor aglomerări urbane. ???? Aceste păduri pot fi folosite ca spații de recreere și sursă de oxigen pentru o calitate mai bună a aerului.

Puterea este la noi toți, ca cetățeni și împreună putem să creăm protecția pădurilor de lângă casa noastră. În acest sens, voi oferi suport pentru a facilita o dezbatere pe subiect, alături de alți colegi parlamentari, și îi invit pe cei ce știu că sunt aproape de cauză să se alăture: Alex Gavan , Agent Green, Fundația Comunitară București, Ecopolis, Parcul Natural Vacaresti. Nu în ultimul rând, mulțumesc colegei mele deputat Diana Buzoianu care este împreună cu mine în această cauză de peste un an de zile, și, indiferent de afilierea politică pe care am ales-o, sper să avem și alți colegi parlamentari de București Ilfov care să se alăture.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole