Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Fără ură și cenzură – discriminarea trebuie să dispară

Este condamnabil să ai altă alegere sexuală și să vorbești despre asta? 7 deputați UDMR probabil așa consideră, motiv pentru care au inițiat un proiect de lege inspirat de măsurile guvernului Viktor Orban din Ungaria prin care se interzice exprimarea opțiunilor cu privire la homosexualitate și identitate de gen. Proiectul (PL-x nr. 243/2022) a primit raport de adoptare de la Comisia drepturilor omului din Camera Deputaților!

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Particip alături de colegi parlamentari și europarlamentari Partidul REPER la marșul comunității LGBTQ+, organizat împotriva acestui proiect de lege care nici nu ar trebui să existe într-o țară care respectă și susține dreptul la informare, anti-discriminarea și tratamentul egal al persoanelor indiferent de religie sau convingeri, dizabilități, vârstă sau orientare sexuală, preferințe politice.

Astăzi este vizată discriminarea minorității LGBTQ+ pentru alegerile sexuale. Ce te face să crezi că mâine nu ar fi vizată spre discriminare și înlăturare o altă minoritate? Ce te face să crezi că dacă astăzi s-ar vota pentru interzicerea informațiilor despre homosexuali, mâine nu s-ar trece la alte măsuri? Omenirea are un istoric dramatic care a dus la crime în masă pentru motive de discriminare pe bază de rasă sau alegere religioasă.

Dragi colegi deputați, drepturile omului nu pot fi limitate iar conținuturile informative despre diversitatea sexuală nu ne alterează nici nouă nici copiilor noștri alegerile. Singurul lucru care se schimba este că învățăm să acceptăm alegerile altora, să nu arătăm cu degetul, să nu judecăm.

???? Nu voi vota niciodată pentru a stigmatiza și condamna o minoritate. Nu voi vota niciodată pentru nicio formă de discriminare.

#fărădiscriminare#respectpentrutoțioamenii#fărăstigmatizare#LGBTQ+ #drepturiegale#libertatedeexprimare

Simina TulbureAndrei LupuCătălin Teniță @popescudragos Ramona StrugariuAlin Mituța

Trimite prietenilor

Citește și alte articole