Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Cine sunt 2 dintre mincinoșii coaliţiei PNL-PSD?

Doctor Bode și economistul Ciolacu, doi mincinoși ai coaliţiei PNL-PSD

Ministrul de Interne Lucian Bode minte. Nu doar că minte dar recurge și la amenințări cu procese împotriva celor care vor spune că și-a secretizat teza de doctorat, pentru că lucrarea este publică, la două biblioteci din țară, iar cei care spun asta ”își bat joc” de munca lui: ”E publică, la Biblioteca Universitară din Cluj și Biblioteca Națională”.

Care este realitatea? „Teza se află la Biblioteca Națională, însă nu poate fi consultată pe hârtie, ci numai în format digital, pentru că din 2016 consultarea tezelor pe hârtie a fost interzisă. Teza lui dr. Bode poate fi consultată pe un calculator fără acces la internet.” o spune chiar jurnalista de investigații Emilia Șercan.

Un alt mincinos este Marcel Ciolacu. El a declarat ieri că nu se va mări nicio taxă în România în 2023 și că el nu a auzit de așa ceva.

Minciuna este cât casa în condițiile în care la Senat se lucrează la amendament privind creșterea impozitelor locale, lucru recunoscut și de premierul Ciucă. În mod concret, senatorii PSD şi PNL pregătesc un amendament la ordonanţa 16/2022, care prevede o actualizare a grilei privind impozitul pe proprietate. Ce înseamnă asta? Taxele locale vor crește până la urmă cu 50% în 2023!

Trimite prietenilor

Citește și alte articole