Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Astăzi începem o nouă sesiune parlamentară.

Suntem aici cu energie bună, pentru a aduce soluții prin proiectele noastre legislative, într-o perioadă în care societatea românească are nevoie mai mult ca niciodată de repere.

???? Trăim o perioadă dificilă, în care guvernanții sunt rupți de realitate și efectiv nu mai au soluții pentru problemele importante care îi preocupă pe români. Miniștrii consideră că lipsa toaletelor din școli nu are legătură cu calitatea educației și, în același timp, au rămas fără idei și soluții în fața creșterii facturilor la energie și gaze.

???? Avem multe proiecte și planuri pentru această sesiune parlamentară și îmi doresc să le concretizăm împreună, prin consultări cu societatea civilă, cetățenii și cu specialiștii în domeniile care au nevoie de reforme reale. Cetățenii vor ca măsurile guvernanților să se vadă efectiv într-o calitate mai bună a vieții lor, astfel că în sesiunea parlamentară care începe astăzi vom sta cu ochii pe toate problemele și proiectele din domenii esențiale, precum energia și educația.

Revin zilele următoare cu informații despre proiectele la care am lucrat în această vară și care vor fi prioritățile noastre

Trimite prietenilor

Citește și alte articole