Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Se susține o platformă pentru cenzură?

Se susține o platformă pentru cenzură? Asta este întrebarea zilei pe care Guvernul trebuie să o clarifice urgent, cu responsabilitate!

Conform articolului menționat în comentarii, platforma va include în categoria dezinformare orice text care utilizează cuvintele „corupție”, „incompetență”, „mizerie” sau „furtișag” la adresa Guvernului sau Președintelui. Am citit de câteva ori știrea, gândindu-mă că îmi scapă ceva.

Astfel de mecanism ar fi o copie a ceea ce face regimul Putin în acest moment și reprezintă o blocare a dreptului la liberă exprimare!Există o diferență majoră între combaterea știrilor false și propagandei, prin interzicerea canalelor media rusești pe teritoriul României, și o platformă care riscă să cenzureze orice text care critică Guvernul.

Este complet nedemocratic și extrem de periculos să utilizezi pretextul războiului și parteneriatul cu ONG-uri și CNA pentru a deschide portițe către cenzură! Astfel de știri despre posibile acțiuni ale Guvernului nu fac decât să crească nivelul de anxietate al societății civile.

Trimite prietenilor