Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Măsuri pentru un aer curat în București și Ilfov. Dezbatere CGMB și stații de încărcare mașini electrice în Ilfov

Susținem demersurile pentru un aer curat atât din Parlament, cât și din Consiliile Locale din Ilfov și din Consiliul General al Municipiului București.

? M-am bucurat să particip astăzi la o dezbatere în cadrul CGMB, unde am fost invitată de Anamaria Gram Consilier General al Municipiului București. Dezbaterea a avut drept obiect propunerea unor măsuri care să conducă treptat la realizarea unor zone cu emisii scăzute și astfel la o calitate mai bună a aerului. Am punctat și necesitatea de a discuta măsurile pe termen lung integrat pentru toată zona metropolitană.

? Și cu această ocazie vă anunț că, în urma preocupării consilierilor locali din mai multe localități din Ilfov pentru încurajarea diminuării poluării din trafic, este posibil să avem mai multe stații de încărcare pentru mașini electrice. O serie de filiale au depus proiecte pentru atragerea de fonduri în vederea realizării stațiilor electrice: USR PLUS Popești-Leordeni, USR PLUS Otopeni, USR PLUS Balotesti, USR PLUS Dobroesti, USR Periș, USR PLUS Pantelimon, USR PLUS Domnesti, USR Buftea.

USR este singurul partid care-și asumă o tranziție spre energie verde?. De aceea, ne vom concentra puterile la nivel local, județean și național în a implementa măsurile din Pactul Verde European.

USR va depune acest proiect în toate localităţile din Ilfov, pentru a da un semnal naţional că se poate merge către tranziţia

#VERDE.#makeitpersonal#aercuratpentruIlfov#aercuratpentruBucurești

Trimite prietenilor

Citește și alte articole