Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Ziua Zero – ei privesc spre trecut, noi spre viitor

Se votează Guvernul PSD-PNL-UDMR. Nu mai vreau să reiau nicio informație despre renașterea FSN-ului, despre ipocrizie, sinecuri, declarații mincinoase, promisiuni false și dezamăgiri.

Azi vă spun doar că sunt aici, mai determinată ca niciodată, pentru toți oamenii care vor să ne dezvoltăm prin noi înșine și împreună ca țară. Nu mă simt învinsă sau deznădăjduită. Sunt într-un partid care a crescut din societatea civilă, a fost în opoziție și apoi și-a demonstrat capacitatea la guvernare. Un partid care a avut tăria de a-și păstra valorile în aceste momente dificile, rămânând consecvent promisiunilor făcute și nu intereselor de a asigura funcții partidului.Oameni buni, nu lăsați pe nimeni să vă facă să credeți că țara asta este formată de cei ce „trag sforile”, de cei ce ajung la butoane, de cei fără coloană vertebrală. Țara este formată din voi toți. E un moment trist, dar este doar un moment din istoria pe care trebuie să ne-o facem singuri.

USR va construi o alternativă liberală a românilor activi, neresemnati in fata minciunii, hoției și incompetenței.#ziua0

Trimite prietenilor

Citește și alte articole