Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Dacian Cioloș desemnat premier

USR este un partid responsabil și pregătit să-și asume sarcina guvernării acum când țara trece prin mai multe crize simultan. Dacian Cioloș, desemnat ieri de Președinte pentru a forma un guvern, i-a invitat azi la consultări pe foștii parteneri de guvernare, pentru că, dincolo de disensiunile cu dl Florin Cîțu,

PNL și UDMR sunt singurele partide cu care considerăm că putem face reformele promise. Interesul național, și nu cel electoral, primează în această perioadă de criză, așa că suntem pregătiți să demarăm discuțiile cu privire la programul de guvernare și să ne asumăm termene clare pentru reformele promise pe care cetățenii le așteaptă, suntem pregătiți să ne asumăm responsabilitatea gestionării crizei sanitare și energetice.

Sper ca PNL și UDMR să înțeleagă momentul greu prin care trece România și să nu blocheze negocierile pentru formarea unui nou Guvern. Dacian Cioloș este garanția pentru implementarea reformelor de care avem nevoie, garanția că PNRR va fi succesul de care România are atâta nevoie pentru a se dezvolta și a ține pasul cu vremurile.

Invitația la consultări este adresată împreună cu mai multe măsuri urgente, cum ar fi reducerea TVA la energie de la 19% la 5%, subvenționarea CET-urilor și credite fiscale pentru IMM-uri.

Trimite prietenilor