Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

De vorbă cu reprezentanți ai administrației publice locale în teritoriu – Ialomița

Ieri am participat, împreună cu Daniel Blaga, colegul meu din Comisia de Administrație Publică, la o întâlnire cu aleșii locali din Slobozia, județul Ialomița, facilitată de președintele filialei USR Ialomița, dl Octavian Savoiu.

? Am înțeles nevoile pentru infrastructura rutieră din Miloșești pentru care dl primar Dumitru Trifu depune tot efortul în vederea întocmirii documentației, precum și stadiul avansat al proiectului din Gârbovi, unde dl primar Vasile Popa este deja in faza obținerii autorizației de construire. La întâlnire au mai participat, Tănăsescu Mihai (prefectul județului Ialomița), Marian Țolea (viceprimarul comunei Ciochina), Naie Constantin (viceprimar al comunei Sălcioara) și alți aleși locali din partea USR PLUS Ialomița, care m-au impresionat prin hotărârea lor și apropierea față de oameni.

Am discutat despre obiectivul nostru de a reduce decalajele dintre rural și urban și despre identificarea surselor de finanțare disponibile pentru a realiza o dezvoltare durabilă, coerentă, aliniată cu tendințele viitorului. Am analizat de asemenea posibilitatea ca UAT-urile mici să își pună laolaltă resursele pe care le au pentru eficientizarea cheltuielilor, realizarea de proiecte comune și furnizarea de servicii publice de calitate.

? Îi invit pe toți aleșii publici din Ialomița sa înțeleagă că primarii, viceprimarii și aleșii județeni, deși aparent sunt despărțiți de culoarea politică, trebuie să pună cetățeanul în centrul fiecărui demers pe care îl întreprind, iar Ialomița are nevoie de o administrație care sa sprijine dezvoltarea județului.

?? USR PLUS Ialomița este o filiala pro-activă într-un județ care a avut, din păcate, neșansa de a fi condusă de-a lungul timpului de politicieni blocați în metehnele trecutului, al căror obiectiv a fost mereu propria bunăstare, nu îmbunătățirea calității vieților cetățenilor din comunitate pe termen lung. Colegii din USR PLUS depun acum tot efortul pentru a produce treptat schimbarea către o administrație responsabilă, coerentă, transparentă, centrată pe dezvoltare durabilă și conectată la nevoile oamenilor.

Sursa foto: agendaialomiteana.ro

Trimite prietenilor

Citește și alte articole