Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Semnăturile de susținere și spiritul de echipă

Ieri Adelina a venit la sediu pentru a centraliza semnături. Duminică, când ne-am despărțit, s-a uitat emoționată la mine și mi-a spus: “Îți dai seama că asta a fost ultima zi de strâns semnături pentru următorii 4 ani?” Ade împlinește 29 de ani, lucrează într-o corporație, nu vizează vreo funcție și coordonează voluntar a 4-a campanie. Este mereu înțelegătoare cu noi deși are multe ore lipsă de somn și multe zile libere sacrificate, pentru a ajuta pe cei din jur. Ade este inima noastră, dar nu singura care face astfel de eforturi, dezinteresate.

Ieri la sediu a venit și Silvia. Am cunoscut-o prima oară când strângeam semnături pentru europarlamentare, într-o zi friguroasă, în parcare la Ikea, unde și-a făcut apariția cu copilul ei de câteva luni, anunțandu-ma că ea poate să stea 2 ore, pentru că mai are un copil de luat de la grădiniță. Mereu este super directă în comunicare și mereu în mișcare, de aceea nu prea o vedeți în pozele noastre. Poza de mai jos o am de la o candidatură internă, când venise, tot cu copilul, pentru a ne susține. Nu își dorește nici ea nicio funcție, vrea doar să rămână în țară.

În ziua aceea la Ikea, îmi aduc aminte că a participat și Mircea, un membru ce a fost alături de colegii din Voluntari în toate cele 4 campanii, un om care atunci când a simțit că nu se mai poate dedica 100% s-a retras de pe o poziție eligibilă de la Consiliul Local și a lăsat un alt coleg să candideze.

Bogdan este campionul absolut al semnăturilor, tot la a 4-a campanie, tatăl a doi copii pe care îi aud de multe ori în fundal când mă sună. În poză este cu persoana care i-a oferit semnătura cu numărul 500.

Sunt sute de astfel de oameni doar în Ilfov! Nu îi pot menționa pe toți dar știu că nici nu așteaptă asta. Sunt oamenii care dau totul pentru proiectul unei politici mai bune, USR și PLUS. Indiferent de oboseală, dezamăgiri, greutăți, sacrificii, sunt aici o mulțime de oameni, în pasul 4, cel pentru care toți am sperat în anii trecuți. Nu suntem perfecți, categoric! Nu este totul roz, nici pe departe, avem și persoane care deviază, avem și greșeli organizaționale. Am putea fi și mult mai pregătiți. Cu toate acestea, știu că România nu a văzut și nici nu va mai vedea curând atâția oameni la un loc, care vor să facă mai bine.

Avem 7024 de semnături de susținere pentru Ilfov! Mulțumesc celor ce au semnat! Semnătura voastră este pentru proiectul de guvernare USRPLUS, pentru toți acești oameni împreună! Alianța USR PLUSAlianța USR PLUS Ilfov

Trimite prietenilor

Citește și alte articole