Cine sunt

Cine sunt

Cine sunt?

Sunt Oana Cambera, avocat și antreprenor, soție, mamă, iubesc călătoriile, mă umplu de energie când sunt în mijlocul oamenilor. Zâmbesc mult. Ascult muzica tare în căști și mă trezesc fredonând. Când vorbesc repede mi se ridică vocea și pare că cert oamenii. La începutul activității mele în PLUS, colegii îmi ziceau că par “bossy. Am primit ambele feedback-uri, am îmbunătățit partea cu bossy, partea cealaltă încă este în lucru. Este o calitate pe care mi-am format-o de-a lungul anilor: să fiu atentă la ce îmi spun oamenii și să folosesc informațiile pozitiv, pentru a îmbunătăți. Va fi o abilitate utilă pentru un politician.

Da, voi fi un om politic. Este prima oară când o zic așa ferm, cred că până acum undeva mi se părea că ceva sună nefiresc. Vedeți, după ani de zile în care am strigat în stradă împotriva unora și altora, aproape că nu reușeam să asociez imaginile.

Dar da, voi fi un om politic și nu orice fel, ci unul puternic, care se va lupta pentru voi și pentru ceea ce este corect. Unul care nu se va lăsa intimidat de măgăriile și agresivitatea pe care alți politicieni știu că le vor arăta. Am ridicat orice barieră în viață atunci când am dorit, nimic nu mi-a stat în cale. Știu că ni se vor pune piedici și sunt pregătită. Am o determinare naturală, înăscută și una dobândită profesional, dupa 16 ani de avocatură în care am deschis ușile multor instituții de stat.

Creez probabil o neliniște celorlalți politicieni cu tot ceea ce vin: forța unui om care a strigat ani în stradă împotriva altor politicieni, unei mame care a plans pentru copil, unui avocat călit să îndrepte nedreptăți și a unui antreprenor care știe ce înseamnă munca.Peste toate, voi rămâne tot eu Oana, deschisă, la locul meu, fără nasul pe sus, naturală, fără a pretinde perfecțiunea.

Nu o să mi se urce la cap funcția, am tot ce îmi trebuie în familie, în viața profesională și pe plan financiar. Nu știu dacă vreodată un politician a mai făcut astfel de declarații. Acesta este declarația mea de curaj, de transparență umană, de intenții.

Sunt Oana Cambera și candidez pentru Camera Deputaților în Ilfov, din partea Alianței USR PLUS.Dacă ai ajuns până la finalul mesajului și dacă consideri că merită, vreau să te rog ceva: dă-l mai departe. #unaltstandardînpolitică#vot#6decembrie Nu uitați, îmi puteți scrie pe voteaza@oanacambera.ro