Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Studenții față în față cu liderii politici

Ieri am participat la evenimentul ???????̦?? ???̦?̆ ?̂? ???̦?̆ ?? ??????? ????????, organizat de către ASSP – UB. Felicitări studenților, mă bucur enorm să văd interesul de a organiza recurent astfel de evenimente care să apropie politicul de tineri și să deschidă dialogul nu numai între noi și studenți, ci și între reprezentanții tuturor partidelor politice, care dezbat pozițiile lor față de anumite subiecte.

Alături de mine au fost Sebastian Burduja (PNL), Gheorghe Ialomițeanu (PMP) și Alexandru Kocsis (Neafiliat). Am dezbătut timp de 3 ore subiecte precum necesitatea și oportunitatea certificatului verde și introducerea educației sexuale ca materie obligatorie în școli, necondiționată de acordul părinților, teme specifice alese de studenți pentru dezbatere, dar și teme generale despre politici publice și politicieni, implicarea societății civile și mai ales a tinerilor.

Mi-a făcut plăcere să pot intra în dezbatere liberă cu studenții, prezentând cu argumentele pentru care atât eu, ca parlamentar, dar și partidul din care fac parte, susținem necesitatea reglementării certificatului verde, precum și introducerea educației sexuale în școli. Consider că doar prin educație, care va determina ulterior o creștere a prevenției, România poată să depășească stadiul în care ne aflăm: cele mai multe mame minore și cea mai mare mortalitate din cauza cancerului de col uterin.

Avem nevoie de tineri în politică, avem nevoie de tineri să ocupe mai multe funcții publice în administrații locale, centrale sau în Parlament!Tinerii înțeleg foarte bine cum trebuie să arate viitorul și cred că, dacă le oferim încredere și susținere, ???????? ?̦? ?????????? ??? ?????????? ???????? ?? ???? ???? ?????? ?????? ? ????̆?̦? ?? ?????̆??? ????????? ?̦? ?????????̆?̦??? ?????????? și pentru a reforma România.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole